Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 155: ft. Nasraná máma: Právničina nebyla pro mě, vztek a emoce jsou zdravé, pocity nedostatku a ženské mindráky, po manželovi jsem hodila plínu, co si přeje, aby každá máma věděla

155: ft. Nasraná máma: Právničina nebyla pro mě, vztek a emoce jsou zdravé, pocity nedostatku a ženské mindráky, po manželovi jsem hodila plínu, co si přeje, aby každá máma věděla

Obrázek epizody 155: ft. Nasraná máma: Právničina nebyla pro mě, vztek a emoce jsou zdravé, pocity nedostatku a ženské mindráky, po manželovi jsem hodila plínu, co si přeje, aby každá máma věděla

Poslechněte si podcast

4. 6. 2023

1 hod 27 min

O epizodě podcastu

Dnešní epizoda podcastu Unleash bude s Terezou Marouškovou, aka Nasranou Mámou. Samotnou mě témata mateřství zajímají, i přesto, nebo právě proto, že sama děti ještě nemám.  Tereza je známá svou upřímností, nebere si servítky a ukazuje i jinou stránku těhotenství, mateřství, než jsme zvyklí z filmu a toho, co se běžně sdílí. To vše sdílí na svém IG, i skrz knihy. Od dětství milovala psaní, a tak si vydáním knížek splnila své sny.  V epizodě se dozvíte: Více o jejím dětství a sourozeneckém vztahu Nedostatek sebevědomí, které stále hledá První těhotenství a ztráta iluzí Vztek, projevy emocí před dětmi Co by chtěla, aby každá žena a máma věděly PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash Discovery Call zdarma Facebook komunita NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP Blog

Dnešní epizoda podcastu Unleash bude s Terezou Marouškovou, aka Nasranou Mámou. Samotnou mě témata mateřství zajímají, i přesto, nebo právě proto, že sama děti ještě nemám.

Tereza je známá svou upřímností, nebere si servítky a ukazuje i jinou stránku těhotenství, mateřství, než jsme zvyklí z filmu a toho, co se běžně sdílí.

To vše sdílí na svém IG, i skrz knihy.

Od dětství milovala psaní, a tak si vydáním knížek splnila své sny.

V epizodě se dozvíte:

• Více o jejím dětství a sourozeneckém vztahu

• Nedostatek sebevědomí, které stále hledá

• První těhotenství a ztráta iluzí

• Vztek, projevy emocí před dětmi

• Co by chtěla, aby každá žena a máma věděly

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Blog

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.