Dneska se budeme bavit o něčem, s čím jsem sama dlouho bojovala.
Ano, toxická produktivita.
Žijeme v době a společnosti, co glamorizuje dělání, ovlivněno je to i dominantní mužskou energii. Ale to akorát vede k vyhoření a honění pocitu skrz něco, co je i tak nenaplní. Dělat totiž můžeme do nekonečna. Je to jen další symptom žití podle špatné rovnice a nízké sebehodnoty.
Co to vlastně je toxická produktivita?
Dělám a neumím si odpočinout.
Pořád plné TO DO listy měla bych, musím.
Necítím se dost dobrá, pokud TO DO list nesplním.
Nedovolím si vypnout.
Tohle téma je pro mě velmi důležité a věřím, že nejsem sama, kdo s toxickou produktivitou bojoval. Doufám, že ti dnešní epizoda přinese to, co potřebuješ.
Co v dnešní epizodě najdeš?
Co způsobuje toxickou produktivitu?
Špatná versus správná rovnice
Jaký má toxická produktivita dopad na nás, náš život
Vliv mužské a ženské energii a cesta k balancu.
Jak z toho začarovaného kruhu ven
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
Discovery Call zdarma
Facebook komunita
UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ
NKS WEB
Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Dneska se budeme bavit o něčem, s čím jsem sama dlouho bojovala.
Ano, toxická produktivita.
Žijeme v době a společnosti, co glamorizuje dělání, ovlivněno je to i dominantní mužskou energii. Ale to akorát vede k vyhoření a honění pocitu skrz něco, co je i tak nenaplní. Dělat totiž můžeme do nekonečna. Je to jen další symptom žití podle špatné rovnice a nízké sebehodnoty.
Co to vlastně je toxická produktivita?
- Dělám a neumím si odpočinout.
- Pořád plné TO DO listy měla bych, musím.
- Necítím se dost dobrá, pokud TO DO list nesplním.
- Nedovolím si vypnout.
Tohle téma je pro mě velmi důležité a věřím, že nejsem sama, kdo s toxickou produktivitou bojoval. Doufám, že ti dnešní epizoda přinese to, co potřebuješ.
Co v dnešní epizodě najdeš?
- Co způsobuje toxickou produktivitu?
- Špatná versus správná rovnice
- Jaký má toxická produktivita dopad na nás, náš život
- Vliv mužské a ženské energii a cesta k balancu.
- Jak z toho začarovaného kruhu ven
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
Discovery Call zdarma
Facebook komunita
UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ
NKS WEB
Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.