Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 139: 3 klíčové komponenty trvalé změny: a pak jsi nezastavitelná

139: 3 klíčové komponenty trvalé změny: a pak jsi nezastavitelná

Obrázek epizody 139: 3 klíčové komponenty trvalé změny: a pak jsi nezastavitelná

Poslechněte si podcast

13. 4. 2023

25 min

O epizodě podcastu

Dnešní epizoda bude opět žhavá, opět inspirativní a doufám, že si z ní vezmeš to, co potřebuje. 3 klíčové komponenty trvalé změny – co si pod tím představit? Stalo se ti někdy, že jsi měla pocit, že už jsi z něčeho špatného venku? Že zvládneš všechno sama a nepotřebuješ nic a nikoho? Že teď už bude všechno jenom zalité sluncem? Já jsem si tohle dříve také myslela. Jenže je třeba nehrát si na hrdinku a přijmout i to, že se ten špatný pocit, návyk, zvyk vrátí, může zopakovat. A když se to stalo mě, myslela jsem si, že je se mnou něco špatně, že jsem narušená, že nikdy nebudu v pořádku. Ano, byla jsem a ty jsi taky. O čem se budeme bavit: Ty tři konkrétní komponenty Role individuální práce i komunity Ego a motivace ve skupinových programech Proč je důležité na sebe a život aplikovat sezóny a cykličnost  PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash Discovery Call zdarma Facebook komunita UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Dnešní epizoda bude opět žhavá, opět inspirativní a doufám, že si z ní vezmeš to, co potřebuje.

3 klíčové komponenty trvalé změny – co si pod tím představit?

• Stalo se ti někdy, že jsi měla pocit, že už jsi z něčeho špatného venku?
  • Že zvládneš všechno sama a nepotřebuješ nic a nikoho?
  • Že teď už bude všechno jenom zalité sluncem?

Já jsem si tohle dříve také myslela. Jenže je třeba nehrát si na hrdinku a přijmout i to, že se ten špatný pocit, návyk, zvyk vrátí, může zopakovat. A když se to stalo mě, myslela jsem si, že je se mnou něco špatně, že jsem narušená, že nikdy nebudu v pořádku. Ano, byla jsem a ty jsi taky. O čem se budeme bavit:

• Ty tři konkrétní komponenty
  • Role individuální práce i komunity
  • Ego a motivace ve skupinových programech
  • Proč je důležité na sebe a život aplikovat sezóny a cykličnost

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.