Já vím, může se ti zdát, že poslední roky je té sebelásky všude až moc. Ale! Dneska se spolu podíváme na důležité téma v rámci sebelásky a to na miskoncepce, aneb na to, co podle mého názoru sebeláska určitě není. Protože dokud se nemáme rádi, dokud si nepřijdeme dostatečný, tak to bude ovlivňovat všechny aspekty našeho života, budeme zažívat frikci a nebudeme žít v souladu. Jestli jsi taková, jaká jsem byla já dřív, tak si myslíš, že sebeláska je o tom:
dovolovat si všechno
nemít disciplínu
přijímání všeho
být sobecká
Ale sebeláska tohle vůbec není. Sebeláska je daleko víc. Sebeláska je právě o té disciplíně, je o vizích.
Budeme se bavit o:
3 miskoncepce sebelásky
O čem radikální sebeláska je
Jak jsem sebelásku vnímala dříve vs jak ji vnímám a praktikuju dnes
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
Discovery Call zdarma
Facebook komunita
UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ
NKS WEB
Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Já vím, může se ti zdát, že poslední roky je té sebelásky všude až moc. Ale! Dneska se spolu podíváme na důležité téma v rámci sebelásky a to na miskoncepce, aneb na to, co podle mého názoru sebeláska určitě není. Protože dokud se nemáme rádi, dokud si nepřijdeme dostatečný, tak to bude ovlivňovat všechny aspekty našeho života, budeme zažívat frikci a nebudeme žít v souladu. Jestli jsi taková, jaká jsem byla já dřív, tak si myslíš, že sebeláska je o tom:
- dovolovat si všechno
- nemít disciplínu
- přijímání všeho
- být sobecká
Ale sebeláska tohle vůbec není. Sebeláska je daleko víc. Sebeláska je právě o té disciplíně, je o vizích.
Budeme se bavit o:
- 3 miskoncepce sebelásky
- O čem radikální sebeláska je
- Jak jsem sebelásku vnímala dříve vs jak ji vnímám a praktikuju dnes
PODPOŘ PODCAST:
Přihlas se k odběru, ohodnoť na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!
Instagram podcastu Unleash
Youtube kanál podcastu Unleash
Discovery Call zdarma
Facebook komunita
UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ
NKS WEB
Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)
Spojme se @nkscoaching
Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.