Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 137: 3 miskoncepce sebelásky: Jsi připravená se na svůj vyšší level?

137: 3 miskoncepce sebelásky: Jsi připravená se na svůj vyšší level?

Obrázek epizody 137: 3 miskoncepce sebelásky: Jsi připravená se na svůj vyšší level?

Poslechněte si podcast

6. 4. 2023

21 min

O epizodě podcastu

Já vím, může se ti zdát, že poslední roky je té sebelásky všude až moc. Ale! Dneska se spolu podíváme na důležité téma v rámci sebelásky a to na miskoncepce, aneb na to, co podle mého názoru sebeláska určitě není. Protože dokud se nemáme rádi, dokud si nepřijdeme dostatečný, tak to bude ovlivňovat všechny aspekty našeho života, budeme zažívat frikci a nebudeme žít v souladu. Jestli jsi taková, jaká jsem byla já dřív, tak si myslíš, že sebeláska je o tom: dovolovat si všechno nemít disciplínu přijímání všeho být sobecká Ale sebeláska tohle vůbec není. Sebeláska je daleko víc. Sebeláska je právě o té disciplíně, je o vizích. Budeme se bavit o: 3 miskoncepce sebelásky O čem radikální sebeláska je Jak jsem sebelásku vnímala dříve vs jak ji vnímám a praktikuju dnes PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Youtube kanál podcastu Unleash Discovery Call zdarma Facebook komunita UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Já vím, může se ti zdát, že poslední roky je té sebelásky všude až moc. Ale! Dneska se spolu podíváme na důležité téma v rámci sebelásky a to na miskoncepce, aneb na to, co podle mého názoru sebeláska určitě není. Protože dokud se nemáme rádi, dokud si nepřijdeme dostatečný, tak to bude ovlivňovat všechny aspekty našeho života, budeme zažívat frikci a nebudeme žít v souladu. Jestli jsi taková, jaká jsem byla já dřív, tak si myslíš, že sebeláska je o tom:

• dovolovat si všechno
  • nemít disciplínu
  • přijímání všeho
  • být sobecká

Ale sebeláska tohle vůbec není. Sebeláska je daleko víc. Sebeláska je právě o té disciplíně, je o vizích.

Budeme se bavit o:

• 3 miskoncepce sebelásky
  • O čem radikální sebeláska je
  • Jak jsem sebelásku vnímala dříve vs jak ji vnímám a praktikuju dnes

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Youtube kanál podcastu Unleash

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

UNLEASH PROGRAM: RADIKÁLNÍ NÁVRAT K SOBĚ

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.