Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 129: Jiná definice úspěchu: Co je a není můj smysl a jak být naplněná

129: Jiná definice úspěchu: Co je a není můj smysl a jak být naplněná

Obrázek epizody 129: Jiná definice úspěchu: Co je a není můj smysl a jak být naplněná

Poslechněte si podcast

9. 3. 2023

21 min

O epizodě podcastu

Taky se honíš za úspěchem? Bažíš po tom dosáhnout něčeho, co možná pouze tvoje okolí považuje za určitou metu, zdar? Cítíš se vyčerpaná a frustrovaná? Divíš se, že ti honba za úspěchem nepřináší pocit radosti a štěstí? A máš toho už taky dost jako já? Pak je tady právě pro tebe dnešní epizoda, která ti změní pohled na to, co je to vlastně ten úspěch, za kterým se všichni ženeme. Pojďme to otočit. O čem se budeme bavit? Výše konta, krásná postava, majetek – je TOHLE úspěch? Špatná x dobrá definice úspěchu Jak vnímám úspěch já, podle čeho ho definuju? Jak úspěch souvisí s toxickými návyky? PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Instagram podcastu Unleash Discovery Call zdarma Facebook komunita UNLEASH: Požitek a slast, offline setkání Praha VSTUPENKA PRO 1 ZVÝHODNĚNÁ 1+1 Online kurz SEBELÁSKA NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Taky se honíš za úspěchem? Bažíš po tom dosáhnout něčeho, co možná pouze tvoje okolí považuje za určitou metu, zdar? Cítíš se vyčerpaná a frustrovaná? Divíš se, že ti honba za úspěchem nepřináší pocit radosti a štěstí?

A máš toho už taky dost jako já? Pak je tady právě pro tebe dnešní epizoda, která ti změní pohled na to, co je to vlastně ten úspěch , za kterým se všichni ženeme.

Pojďme to otočit.

O čem se budeme bavit?

• Výše konta, krásná postava, majetek – je TOHLE úspěch?
  • Špatná x dobrá definice úspěchu
  • Jak vnímám úspěch já, podle čeho ho definuju?
  • Jak úspěch souvisí s toxickými návyky?

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Instagram podcastu Unleash

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

UNLEASH: Požitek a slast, offline setkání Praha

VSTUPENKA PRO 1

ZVÝHODNĚNÁ 1+1

Online kurz SEBELÁSKA

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.