Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 107: Hranice vs. Zeď: Pozor co si buduješ, jedno je zdravé a budí respekt, a druhé vás izoluje, a nedovoluje intimitu

107: Hranice vs. Zeď: Pozor co si buduješ, jedno je zdravé a budí respekt, a druhé vás izoluje, a nedovoluje intimitu

Obrázek epizody 107: Hranice vs. Zeď: Pozor co si buduješ, jedno je zdravé a budí respekt, a druhé vás izoluje, a nedovoluje intimitu

Poslechněte si podcast

10. 11. 2022

12 min

O epizodě podcastu

Dneska tě zdravím z Miami s tématem, které ke mně přišlo na ranní procházce. Přemýšlela jsem o hranicích, o jejich nastavování a také o tom, jak jsem si je nastavovala já a vyvstalo z toho dnešní téma podcastu, které si myslím, že tě může inspirovat a možná ti pomoct s nastavováním tvých hranic. Ráda bych řekla jako první: Pozor na rozdíl mezi HRANICÍ a ZDÍ. Často jsem si myslela, že když začnu říkat NE, když si začnu stanovovat hranice, tak že se ze mě stane arogantní člověk, kterého nebudou mít lidé rádi. Což ovšem vycházelo pouze z mých starých vzorců. Hranice ale neznamená, že jsme arogantní. Dále se také dozvíš: Rozdíl mezi hranicí a zdí Moje nastavování hranic K čemu nám pomůže nastavování hranic? Komunikace, konflikt, konverzace Problémy s jídlem a nastavování hranic PODPOŘ PODCAST: Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast! Discovery Call zdarma Facebook komunita Online kurz SEBELÁSKA NKS WEB Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu) Spojme se @nkscoaching Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Dneska tě zdravím z Miami s tématem, které ke mně přišlo na ranní procházce. Přemýšlela jsem o hranicích, o jejich nastavování a také o tom, jak jsem si je nastavovala já a vyvstalo z toho dnešní téma podcastu, které si myslím, že tě může inspirovat a možná ti pomoct s nastavováním tvých hranic.

Ráda bych řekla jako první: Pozor na rozdíl mezi HRANICÍ a ZDÍ. Často jsem si myslela, že když začnu říkat NE, když si začnu stanovovat hranice, tak že se ze mě stane arogantní člověk, kterého nebudou mít lidé rádi. Což ovšem vycházelo pouze z mých starých vzorců. Hranice ale neznamená, že jsme arogantní.

Dále se také dozvíš:

• Rozdíl mezi hranicí a zdí
  • Moje nastavování hranic
  • K čemu nám pomůže nastavování hranic?
  • Komunikace, konflikt, konverzace
  • Problémy s jídlem a nastavování hranic

PODPOŘ PODCAST:

Přihlas se k odběru, ohodnoť  na Apple Podcastu, abys podpořila a pomohla šířit podcast!

Discovery Call zdarma

Facebook komunita

Online kurz SEBELÁSKA

NKS WEB

Nezapomeň si stáhnout nový EBOOK Archetypy uzdravení zdarma TADY (odkaz na stažení ebooku nalezneš na hlavní stránce webu)

Spojme se @nkscoaching

Průvodce Svobodou v Jídle a uzdravení z PPP

Popis podcastu

Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vypustit? Tak pojďme na to.