Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody UPCE On Air: S ředitelem pivovaru o výrobě, trendech i o tom, jak poznat dobré pivo

UPCE On Air: S ředitelem pivovaru o výrobě, trendech i o tom, jak poznat dobré pivo

Obrázek epizody UPCE On Air: S ředitelem pivovaru o výrobě, trendech i o tom, jak poznat dobré pivo

Poslechněte si podcast

17. 2. 2025

22 min

Fakulta chemicko-technologická otevírá nový studijní program Chemie piva a fermentovaných produktů. Jeho budoucí studenti se během studia setkají i s ředitelem pivovaru Primátor Petrem Kalužou, protože právě v tomto pivovaru absolvují svou odbornou praxi. Jaké výzvy je při ní čekají? Jaké mají možnosti uplatnění? Kolik lidí stojí za jednou várkou piva? A jak vlastně poznat opravdu dobré pivo? O tom všem jsme mluvili v dalším díle univerzitního podcastu.

Popis podcastu

Podcast Univerzity Pardubice. Rozhovory s inspirativními vědci, studenty a absolventy. #upce www.upce.cz