REPLAY nejúspěšnější epizody! Tato epizoda měla obrovský ohlas a není divu. Pokud jste ji minuli, teď je ideální čas to napravit. A pokud už jste ji slyšeli, připomeňte si jednu klíčovou věc, která může stát v cestě vašemu růstu. Pojďme se společně podívat na jednu konkrétní věc, která vám brání v růstu. Už teď mohu říci, že vás z mých úst velmi překvapí, ale na konci epizody mi snad dáte za pravdu. Budu ráda, když mi svůj názor dáte vědět na Instagramu @trefitprofit.
REPLAY nejúspěšnější epizody! Tato epizoda měla obrovský ohlas a není divu. Pokud jste ji minuli, teď je ideální čas to napravit. A pokud už jste ji slyšeli, připomeňte si jednu klíčovou věc, která může stát v cestě vašemu růstu.
Pojďme se společně podívat na jednu konkrétní věc, která vám brání v růstu. Už teď mohu říci, že vás z mých úst velmi překvapí, ale na konci epizody mi snad dáte za pravdu. Budu ráda, když mi svůj názor dáte vědět na Instagramu @trefitprofit.
Trefit profit je podcast pro majitelky e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým. V krátkých epizodách se dozví tipy na to, jak mohou své podnikání posunout vpřed ještě dnes a nezbláznit se z toho.