V této epizodě vás vezmu do zákulisí nejzásadnější proměny Trefit Profit Klubu od jeho vzniku. Sdílím s vámi, proč jsem cítila potřebu změny, co mě během uplynulého roku brzdilo a jak jsem krok za krokem stavěla nový koncept podpory pro e-shopařky. Dozvíte se, jaké tři pilíře nyní tvoří základ klubu, proč se změnila struktura podpory. A pokud už víte, že letos chcete konečně jednat, ne jen plánovat přidejte se na čekací listinu TADY, otevření klubu je už 23. dubna!
V této epizodě vás vezmu do zákulisí nejzásadnější proměny Trefit Profit Klubu od jeho vzniku. Sdílím s vámi, proč jsem cítila potřebu změny, co mě během uplynulého roku brzdilo a jak jsem krok za krokem stavěla nový koncept podpory pro e-shopařky.
Dozvíte se, jaké tři pilíře nyní tvoří základ klubu, proč se změnila struktura podpory. A pokud už víte, že letos chcete konečně jednat, ne jen plánovat přidejte se na čekací listinu TADY , otevření klubu je už 23. dubna!
Trefit profit je podcast pro majitelky e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým. V krátkých epizodách se dozví tipy na to, jak mohou své podnikání posunout vpřed ještě dnes a nezbláznit se z toho.