Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 218. Jaké bude vaše slovo/slova pro rok 2025?

218. Jaké bude vaše slovo/slova pro rok 2025?

Obrázek epizody 218. Jaké bude vaše slovo/slova pro rok 2025?

Poslechněte si podcast

2. 1. 2025

13 min

O epizodě podcastu

Udělejte si na začátek nového roku jasno v tom, kterým směrem se vaše podnikání vydá. Zajímává vás, které slovo provázelo mě v roce 2024 a co jsem vybrala pro rok 2025? Poslechněte si dnešní epizodu.  _____________________________________________________ 🚀 Už 5. ledna v 17:00 pořádám online workshop: Jak s e-shopem v roce 2025 růst a ne jen přežívat? Workshop je zdarma a počet míst je omezen. Více informací a přihlášku najdete TADY.  🚀 Trefit profit Klub opět otevře své brány na 5. ledna. Zapište se mezitím na čekací listinu TADY.

Udělejte si na začátek nového roku jasno v tom, kterým směrem se vaše podnikání vydá. Zajímává vás, které slovo provázelo mě v roce 2024 a co jsem vybrala pro rok 2025? Poslechněte si dnešní epizodu.
🚀 Už 5. ledna v 17:00 pořádám online workshop: Jak s e-shopem v roce 2025 růst a ne jen přežívat? Workshop je zdarma a počet míst je omezen. Více informací a přihlášku najdete TADY .

🚀 Trefit profit Klub opět otevře své brány na 5. ledna. Zapište se mezitím na čekací listinu TADY.

Popis podcastu

Trefit profit je podcast pro majitelky e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým. V krátkých epizodách se dozví tipy na to, jak mohou své podnikání posunout vpřed ještě dnes a nezbláznit se z toho.