Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 186. „Díky Klubu už vím, na čem mám pracovat." hodnotí členky

186. „Díky Klubu už vím, na čem mám pracovat." hodnotí členky

Obrázek epizody 186. „Díky Klubu už vím, na čem mám pracovat." hodnotí členky

Poslechněte si podcast

18. 4. 2024

15 min

V dnešní speciální epizodě zpovídá Handa naše tři členky z Trefit profit Klubu. Zajímá vás, jak Klub holkám pomohl a co se u nich s příchodem do Klubu změnilo? Uslyšíte tyto tři podnikatelky:

Lenka z Fontily

Gábi z Utukutu

Domča z Mámy v rejži

🚀 Dveře do Trefit profit Klubu jsou opět otevřené , poslat svou přihlášku můžete TADY. Další možnost dostat se do Klubu bude až v září, tak nepropásněte svou šanci.

🚀 Stáhněte si limitovanou podcast sérii E-shop Mindset Mastery , která vám pomůže s překonáním největších šesti mindset bloků, které vám brání v růstu. Najdete ji zdarma TADY.

🚀 Odebíráte již můj pravidelný newsletter V hlavě e-shopařky ? Vychází každé úterý, je zdarma a nechá vás nahlédnout do mé hlavy, mých zápisků a co zrovna v podnikání řeším. Odběr přihlásíte TADY.

🚀 Propojme se spolu na Instagramu. Napište mi TADY.

Popis podcastu

Trefit profit je podcast pro majitelky e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým. V krátkých epizodách se dozví tipy na to, jak mohou své podnikání posunout vpřed ještě dnes a nezbláznit se z toho.