Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 101. 3 vlastnosti, které vám pomohou v e-shopovém podnikání

101. 3 vlastnosti, které vám pomohou v e-shopovém podnikání

Obrázek epizody 101. 3 vlastnosti, které vám pomohou v e-shopovém podnikání

Poslechněte si podcast

13. 6. 2023

7 min

O epizodě podcastu

Dnes s vámi sdílím 3 klíčové vlastnosti, které v sobě neustále buduji a které mi pomáhají v tom podnikat jednodušeji. Ani s jednou jsem se totiž nenarodila a získávám je postupně prací na sobě samé. Jsou vám tyto vlastnosti blízké? Nebo jste spíš opakem a potřebujete na nich teprve zapracovat? Napište mi o tom na Instagramu.

Chodí vám z e-shopu objednávky, ale peníze z účtu mizí? Stáhněte si zdarma mého průvodce 11 kroků k vyšší ziskovosti vašeho e-shopu! ?Stáhnout si ho můžete tady: pruvodce zdarma - Trefit Profit

Dnes s vámi sdílím 3 klíčové vlastnosti, které v sobě neustále buduji a které mi pomáhají v tom podnikat jednodušeji. Ani s jednou jsem se totiž nenarodila a získávám je postupně prací na sobě samé. Jsou vám tyto vlastnosti blízké? Nebo jste spíš opakem a potřebujete na nich teprve zapracovat? Napište mi o tom na Instagramu.

Chodí vám z e-shopu objednávky, ale peníze z účtu mizí? Stáhněte si zdarma mého průvodce 11 kroků k vyšší ziskovosti vašeho e-shopu! 🤩Stáhnout si ho můžete tady: pruvodce zdarma - Trefit Profit

Popis podcastu

Trefit profit je podcast pro majitelky e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým. V krátkých epizodách se dozví tipy na to, jak mohou své podnikání posunout vpřed ještě dnes a nezbláznit se z toho.