101. 3 vlastnosti, které vám pomohou v e-shopovém podnikání

O epizodě podcastu
Dnes s vámi sdílím 3 klíčové vlastnosti, které v sobě neustále buduji a které mi pomáhají v tom podnikat jednodušeji. Ani s jednou jsem se totiž nenarodila a získávám je postupně prací na sobě samé. Jsou vám tyto vlastnosti blízké? Nebo jste spíš opakem a potřebujete na nich teprve zapracovat? Napište mi o tom na Instagramu.
Chodí vám z e-shopu objednávky, ale peníze z účtu mizí? Stáhněte si zdarma mého průvodce 11 kroků k vyšší ziskovosti vašeho e-shopu! ?Stáhnout si ho můžete tady: pruvodce zdarma - Trefit Profit
Dnes s vámi sdílím 3 klíčové vlastnosti, které v sobě neustále buduji a které mi pomáhají v tom podnikat jednodušeji. Ani s jednou jsem se totiž nenarodila a získávám je postupně prací na sobě samé. Jsou vám tyto vlastnosti blízké? Nebo jste spíš opakem a potřebujete na nich teprve zapracovat? Napište mi o tom na Instagramu.
Chodí vám z e-shopu objednávky, ale peníze z účtu mizí? Stáhněte si zdarma mého průvodce 11 kroků k vyšší ziskovosti vašeho e-shopu! 🤩Stáhnout si ho můžete tady: pruvodce zdarma - Trefit Profit