
Kuřecí maso zdravější než hovězí?

O epizodě podcastu
Kuřecí maso je často vydáváno za "to zdravější". Je to ale skutečně tak jednoduché? V dnešní epizodě jsme si povídali o tom, jak k výživě kuřat přistupují průmysloví potravináři a v čem je jiné kuře z udržitelného volného chovu. A třeba jak v Rakousku dokáží ocenit zdraví volně paseného skotu na rozdíl od toho stájově chovaného.
Kuřecí maso je často vydáváno za "to zdravější". Je to ale skutečně tak jednoduché? V dnešní epizodě jsme si povídali o tom, jak k výživě kuřat přistupují průmysloví potravináři a v čem je jiné kuře z udržitelného volného chovu. A třeba jak v Rakousku dokáží ocenit zdraví volně paseného skotu na rozdíl od toho stájově chovaného.
Popis podcastu
Povídání o jídle, jeho produkci, udržitelnosti, zdravé výživě a všem, co souvisí s cestou jídla od trávy až po váš prázdný talíř.