Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak na grilování! Jak vybrat surovinu a co třeba takové hovězí staré 120 měsíců?

Jak na grilování! Jak vybrat surovinu a co třeba takové hovězí staré 120 měsíců?

Obrázek epizody Jak na grilování! Jak vybrat surovinu a co třeba takové hovězí staré 120 měsíců?

Poslechněte si podcast

28. 6. 2025

49 min

Grilování je nedílnou součástí letní pohody. A tak jsme se na tohle téma také podívali. Co nejlépe na gril? A jak surovinu nezkazit? A jak chutná zdánlivě "přestárlé" hovězí z kusu starého celých 120 měsíců? O tom a o řadě dalších témat s Karlem Kalným a Honzou Pacovským v další epizodě pocastu Tráva na talíři.

Popis podcastu

Povídání o jídle, jeho produkci, udržitelnosti, zdravé výživě a všem, co souvisí s cestou jídla od trávy až po váš prázdný talíř.