Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody "Dostal jsem 3000 korun za zápas. Kotlár na lyžích by mě zajímal!" / Trash Talk - #9 FIGHT SPECIAL

"Dostal jsem 3000 korun za zápas. Kotlár na lyžích by mě zajímal!" / Trash Talk - #9 FIGHT SPECIAL

Obrázek epizody "Dostal jsem 3000 korun za zápas. Kotlár na lyžích by mě zajímal!" / Trash Talk - #9 FIGHT SPECIAL

Poslechněte si podcast

19. 12. 2022

1 hod 9 min

Máme tu další díl podcastu TrashTalk, tentokrát je to FIGHT SPECIAL.
Pozvali jsme si Mastu, trenéra, videomakera a spoluvlastníka organizace PML. Bavíme se o zápasnících, o penězích, o organizacích a všem, co se zápasením souvisí.
Podcast jsme natáčeli 23/11, proto některé informace nemusí být aktuální.

Podcast můžeš poslouchat i v audio verzi na svý oblíbený podcastový službě! (Spotify, Apple podcast)

DĚKUJEME WWW.MUSIC-CITY.CZ ZA TECHNIKU!

Sleduj nás na Instagramu a na Tik Toku!
@troublegangofficial
@mcmarpo
@tonyflunkey
@mastaczech

Obraz, zvuk a režie: @tonyflunkey

https://www.troublegang.com

Popis podcastu

Marpo a Tony reagujou na současné dění ve světě, v kultuře a poodhalují pozadí rapový party TroubleGang. V různých epizodách se objevují ostatní členové uskupení TroubleGang a vzácně i speciální hosté!Tento podcast můžete sledovat i s videem na Youtube!