Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Povinné ručení 2025: Proč zase zdražuje a 3 tipy, jak srazit cenu

Svět financí

Tomáš Flasar

Vzdělání

Povinné ručení 2025: Proč zase zdražuje a 3 tipy, jak srazit cenu

Obrázek epizody Povinné ručení 2025: Proč zase zdražuje a 3 tipy, jak srazit cenu

Poslechněte si podcast

10. 6. 2025

11 min

🚗 Povinné ručení opět zdražuje. Proč? A co s tím můžete dělat?V tomto podcastu vám vysvětlím, proč ceny povinného ručení v roce 2025 opět rostou, co za tím stojí, a hlavně jak můžete ušetřit.📌 Probereme:1️⃣ Co ovlivňuje cenu pojištění2️⃣ Proč pojišťovny zdražují právě teď3️⃣ 3 konkrétní tipy, jak snížit cenu povinného ručení🔔 Nezapomeňte dát odběr kanálu, ať vám neuniknou další podcasty o pojištění, hypotékách a investicích.

Více informací o mně najdete zde: ➡️ https://tomasflasar.cz ​​​​

Popis podcastu

Hypotéky, investice, pojištění. To jsou základní témata, která naleznete v mých podcastech. Mojí vizí je pomoci vám lépe se zorientovat ve světě financí. Můžete zde najít odpovědi nejen na základní otázky typu: Na co si dát pozor při řešení hypotéky? Jak a kam investovat? Čemu se vyvarovat při zřizování pojištění? Rozeberu s vámi detailně i komplikovanější témata, nebo jednotlivé produkty, na které můžete v praxi narazit. Podělím se s vámi o své zkušenosti, které jsem získal v oblasti financí, kde působím od roku 2011. Více informací o mně můžete nalézt na webu www.tomasflasar.cz