Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tipcast 104: Šampion sázkařského Turnaje mistrů vyhrál 3 miliony

Tipcast 104: Šampion sázkařského Turnaje mistrů vyhrál 3 miliony

Obrázek epizody Tipcast 104: Šampion sázkařského Turnaje mistrů vyhrál 3 miliony

Poslechněte si podcast

15. 1. 2025

18 min

O epizodě podcastu

Do Tipcastu zavítal milionář. Hostem moderátora Jiřího Kalemby byl caution, šampion Turnaje mistrů 2024. Ovládnutí závěrečného Tipcupu roku mu zajistilo 3 000 000 Kč! Téma tak bylo nasnadě: Tipérovy pocity, strategie a další plány. "Životní výhra. Emoce stříkaly. Euforie! Sledoval jsem taktiku soupeřů, propočítával všechny možné scénáře. Vyšlo to," ulevil si caution. "A pak jsem šel do práce na noční..." Jak prožíval finále Turnaje mistrů? Proč začal mít rád Venezii? Poslechněte si Tipcast s milionářem z největší sázkařské komunity.

Do Tipcastu zavítal milionář. Hostem moderátora Jiřího Kalemby byl caution, šampion Turnaje mistrů 2024. Ovládnutí závěrečného Tipcupu roku mu zajistilo 3 000 000 Kč! Téma tak bylo nasnadě: Tipérovy pocity, strategie a další plány. "Životní výhra. Emoce stříkaly. Euforie! Sledoval jsem taktiku soupeřů, propočítával všechny možné scénáře. Vyšlo to," ulevil si caution. "A pak jsem šel do práce na noční..." Jak prožíval finále Turnaje mistrů? Proč začal mít rád Venezii? Poslechněte si Tipcast s milionářem z největší sázkařské komunity.

Popis podcastu

Rozhovory z řad členů největší komunity sázkařů. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!