Obrázek epizody „Olympiáda ve mně něco odemkla!“ Tereza Voborníková o bronzu, státnicích i nové zbrani | Tipcast 143

„Olympiáda ve mně něco odemkla!“ Tereza Voborníková o bronzu, státnicích i nové zbrani | Tipcast 143

Obrázek epizody „Olympiáda ve mně něco odemkla!“ Tereza Voborníková o bronzu, státnicích i nové zbrani | Tipcast 143

Poslechněte si podcast

Dnes

29 min

V únoru vybojovala pro Česko senzační bronzovou medaili na olympiádě. V červnu podruhé v životě ovládla anketu Biatlonista roku. V srpnu vyhrála nabitou exhibici v Drážďanech. A před pár týdny přidala do sbírky také magisterský titul. Rok 2026 je zatím rok Terezy Voborníkové. Co všechno jí dala životní olympijská jízda? Jak vypadá její příprava na novou sezonu a které novinky chystá? V čem její kariéru ovlivnila studijní dráha a co doporučuje všem sportovcům, od profíků po amatéry? Poslechněte si v novém Tipcastu!

📺 Tipcast na YouTube

https://www.youtube.com/tipsportcz

📖 Obsah Tipcastu

(0:00) Mgr. Tereza

(5:11) Tipy pro sportovce

(7:35) Konec studijní éry

(9:34) Vzpomínky na OH

(14:03) Očekávání a tlak

(17:57) Příprava na sezonu

(20:40) Fenomén Nové Město

(24:42) Šampionát v Otepää

(27:03) Život na sítích

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.

Popis podcastu

Rozhovory z řad členů největší komunity sázkařů. 18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!