Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 65: Vyjednavač, který proškolil 30 000 lidí: Tohle jsem pochopil o lidech - PETER STRCULA - EP66

65: Vyjednavač, který proškolil 30 000 lidí: Tohle jsem pochopil o lidech - PETER STRCULA - EP66

Obrázek epizody 65: Vyjednavač, který proškolil 30 000 lidí: Tohle jsem pochopil o lidech - PETER STRCULA - EP66

Poslechněte si podcast

Dnes

1 hod 35 min

Peter Strcula patří mezi nejvýraznější osobnosti prodeje, vyjednávání a byznys vzdělávání na Slovensku. Má za sebou 24 let v prodeji, 14 let jako profesionální lektor, tréninky v 17 zemích, více než 30 000 osobně proškolených lidí a jeho klienti mu připisují přes 200 milionů eur v dodatečných výsledcích.

V téhle epizodě jsme ale nešli jen po technikách vyjednávání nebo prodeje.
Šli jsme mnohem víc do hloubky.
Bavili jsme se o tom, co byl skutečný spouštěč k tomu začít na sobě makat, proč je v byznysu nebezpečné finančně se uspokojit příliš brzy a jaká chyba Petera stála nejvíc. Otevřeli jsme téma rutiny, ideálního týdne, vzdělávání, změny názoru, prodeje, komunikace, vyjednávání doma i toho, proč se lidé dnes nestíhají adaptovat.
Došlo i na globální témata jako třetí digitální revoluce, umělá inteligence, válka generací nebo to, co se můžeme naučit od Generace Z.
A v závěru jsme se dostali i k velmi osobním momentům — k situacím, kdy šlo doslova o život, k pohledu na čas, kvalitu dne a k tomu, proč někdy dvě opravdu kvalitní hodiny znamenají víc než celý promarněný den.
Tohle není klasický rozhovor s koučem.
Je to rozhovor s člověkem, který přes dvě dekády studuje obchod, lidi, komunikaci a rozhodování — a který velmi přesně ví, co dělá.
Pokud vás epizoda bavila, budeme rádi za lajk, odběr a komentář. Napište nám, která myšlenka vás zasáhla nejvíc.
Kapitoly:
00:00:00 INTRO
00:05:17 Co byl spouštěč k tomu makat?
00:07:25 Příliš brzo jsem se finančně uspokojil
00:09:38 Zjistil jsem, že jsem fakt dobrej
00:12:04 Jak se časem změnilo školení
00:13:27 Vzdělávání je nekonečný proces
00:16:34 Co nemám v kalendáři, neexistuje
00:20:45 Jak vnímáme a můžem změnit rutinu
00:25:25 Ideální týden
00:28:12 Dovolená - sám se sebou
00:31:34 Chyba, která mě stála nejvíc
00:33:35 Prodej a jak být dobrý!
00:36:06 Typy prodejů
00:40:27 Co jsem se naučil o lidech
00:42:21 Lidi se nestíhají adaptovat

Popis podcastu

V The Others se nenechávám svazovat jedním tématem. Zvu si lidi z různých oborů a prostředí, abych se jich ptal na to, co mě osobně zajímá. Žádné formality, jen upřímné rozhovory, zajímavé příběhy a nové pohledy na svět kolem nás. Přidej se a podívej se na svět očima "těch druhých".