Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody LETNÍ BUCKET LIST 2021! Mé plány na léto a jak se mi vlastně povedlo to loňské?

LETNÍ BUCKET LIST 2021! Mé plány na léto a jak se mi vlastně povedlo to loňské?

Obrázek epizody LETNÍ BUCKET LIST 2021! Mé plány na léto a jak se mi vlastně povedlo to loňské?

Poslechněte si podcast

7. 6. 2021

36 min

O epizodě podcastu

Ahojky!

Ahojky!💕 Dnešní pondělní epizoda bude výjimečně soli epizoda, bez hosta. Povím vám v ní, jaké jsou mé plány na léto 2021 a zároveň se ohlédneme i za rokem 2020 a řeknu vám, jestli se mi vlastně nakonec podařilo splnit vše z mého loňského bucket listu! 🤗🥰Chceš si podcast pustit i s videem? Sleduj na YouTube!👇🏻https://www.youtube.com/channel/UCCEex3k0XESbouyiLyY6gKAInspiruj se a nenech si nic ujít! 👉🏼 @thecoffeechicpodcast* Weekly challengeUdělej si vlastní summer bucket list! Vaše pocity se mnou můžete sdílet na instagramu a označte @thecoffeechicpodcast ve vašich příspěvcích. 💕Dejte mi vědět, jak vám challenge pomáhá a v další epizodě se o tom pobavíme!* Current favourites:- L'Oreal Paris: sprej na odrosty- Wella Colour Fresh Mask - odstín chocolate touchGet more CHIC!Instagram: @valentynaapkontakt: thecoffeechicpodcast@elitebloggers.cz staň se součástí podcastu! link tree - všechny odkazy na jednom místě email: asistentka.apreschic@gmail.com

Popis podcastu

Aprés [apʀε] sice v doslovném překladu z francouzštiny znamená: potom, dál, následující. Pojďme teď ale společně zapomenout na „potom“ a začněme se soustředit na „právě teď“.

Aprés talk - váš oblíbený Hot Girl Walk podcast. Konverzace na téma sebe rozvoje, girl talks, zdraví, ale i příběhů z mého osobního života.

Mé jméno je Valentýna Procházková a možná mě znáte pod přezdívkou Aprés chic, pod kterou působím na sociálních sítích.

Aprés talk je další mé další „potom“, které paradoxně začíná právě teď.