
Nie je kapor ako kapor! Tipy, ako vylepšiť vianočnú klasiku

V jedlách sme extrémne konzervatívni – a na Vianoce to platí tiež, hovorí šéfkuchár Vladimír Morochovič. Ryba a zemiakový šalát majú na štedrovečernom stole svoje stále miesto. Dá sa však vianočná klasika jemne vylepšiť tak, aby nestratila svoj štýl? Odpoveď môže prekvapiť – často ňou býva prehliadané korenie. Viete napríklad, ako spoznať čerstvý klinček? A pozreli sme sa aj na to, či jedlá zo zvyškov naozaj patria do druhej ligy.
Popis podcastu
Toužíme být médiem pro svobodnou, vyváženou, moderovanou debatu, sdílení názorů i úhlů pohledu.
Naším cílem je umožnit publiku rozhodovat se a utvářet vlastní postoje na základě co nejcelistvější informovanosti.
Obsahově nám jde zejména o publicistiku, podle principů solutions journalism, kdy nehledáme dokonalé řešení. Zkoumáme, jak se lidé s nesnázemi vypořádávají, co funguje a proč.
Naším cílem je umožnit publiku rozhodovat se a utvářet vlastní postoje na základě co nejcelistvější informovanosti.
Obsahově nám jde zejména o publicistiku, podle principů solutions journalism, kdy nehledáme dokonalé řešení. Zkoumáme, jak se lidé s nesnázemi vypořádávají, co funguje a proč.