
FILIP TEPLÝ (Ajala Chocolate) o výrobě bean-to-bar čokolád, výběru kakaových plantáží a ekologii

Tělo & Duše
Poslechněte si podcast
6. 9. 2021
42 min
Robin Veselý a host #4 | Ajala Chocolate je jedna z mých oblíbených značek čokolád u nás v ČR. Jsem moc rád, že jsem se mohl s Filipem sejít a on my vysvětlil proces výroby, proč nejde taková čokoláda udělat za pár korun, co znamenají pojmy bean to bar, tree to bar, single origin a další. | Potraviny a doplňky výživy můžes nakupovat na aktin.cz/robinvesely - Před nákupem vlož odkaz do svýho prohlížeče. | Bonusovej obsah podcastu najdeš na herohero.co/robinvesely
Popis podcastu
Podcast o celostním přístupu ke zdraví. Spánek, strava, pohyb, mentální zdraví, vztahy a mnohem víc.
Bonusový obsah najdeš na herohero.co/robinvesely
Partner aktin.cz/robinvesely
Instagram: www.instagram.com/robinvesely___