Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak se připravit na nejlepší rok 2021

Jak se připravit na nejlepší rok 2021

Obrázek epizody Jak se připravit na nejlepší rok 2021

Poslechněte si podcast

2. 12. 2020

14 min

O epizodě podcastu

Krátký rozhovor o mém novém a velmi aktuálním projektu, který jsem tento týden s nadšením vypustil do světa. Přichází Vánoce a to je ideální čas pro rozjímání, rekapitulování a uzavírání uplynulého roku, abychom mohli s čistou hlavou a jasným záměrem vstoupit do roku nového. Tímto krásným zastavením se vás provede Rozcestník, díky kterému vytěžíte maximum ze svých minulých zkušeností a připravíte se na nejlepší rok 2021. Je dostupný v tištěné formě i v PDF a věřím, že se do něj zamilujete, stejně tak jako já. www.vitlibovicky.cz/rozcestnik

Krátký rozhovor o mém novém a velmi aktuálním projektu, který jsem tento týden s nadšením vypustil do světa.

Přichází Vánoce a to je ideální čas pro rozjímání, rekapitulování a uzavírání uplynulého roku, abychom mohli s čistou hlavou a jasným záměrem vstoupit do roku nového.

Tímto krásným zastavením se vás provede Rozcestník, díky kterému vytěžíte maximum ze svých minulých zkušeností a připravíte se na nejlepší rok 2021. Je dostupný v tištěné formě i v PDF a věřím, že se do něj zamilujete, stejně tak jako já.

www.vitlibovicky.cz/rozcestnik

Popis podcastu

(Dříve Mindset Upgrade Podcast) Jak se rozvíjet, jít svojí jedinečnou životní cestou a přemýšlet o věcech jinak, než je běžné. Bavíme se s inspirativními hosty o seberozvoji, spiritualitě, podnikání, zdraví a dalších tématech, která zrovna připlují. www.aoravit.cz/podcast