
Jak funguje provoz nejpopulárnějšího světového fastfoodu: Rozhovor s manažerem prodejny

Jak vypadá práce v Mekáči z pohledu mladého manažera? Ve výpovědi zazní zkušenosti s pracovním tempem, nároky na výkon, přestávkami i řízením směn. Přinášíme osobní pohled na prostředí rychlého občerstvení z pozice zaměstnance.UPOZORNĚNÍ: Berte prosím na vědomí, že fungování a pravidla se mohou na jednotlivých pobočkách v konkrétních situacích lišit.Tento rozhovor nemá za účel poškodit značku ani personál. Veškeré názory vyjádřené v tomto videu jsou osobní a nemusí nutně odrážet oficiální stanoviska dané společnosti.Na YT vždy dříve: https://www.youtube.com/STN_videosMediální podpora: https://chorusmedia.cz/stnDříve než na YT, bez reklam a cenzury: https://www.creathors.com/STN-------------------------------------------■ INSTAGRAM http://www.instagram.com/stn_one■ FACEBOOK http://www.facebook.com/stn_videos■ LIVESTREAM http://www.twitch.tv/stn_one■ MEDIA https://chorusmedia.cz/stn■ REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE: stn.spoluprace@gmail.com-------------------------------------------Dobrovolná podpora je nyní možná přes tlačítko "Díky" :)KONTAKT (pro zájemce o rozhovor)● stnvideos91@gmail.comstn © 2025