Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #32 PŘÍSNÁ vs VOLNÁ VÝCHOVA, PUNK vs PRAVIDLA + Kunčický kravál 2017!

#32 PŘÍSNÁ vs VOLNÁ VÝCHOVA, PUNK vs PRAVIDLA + Kunčický kravál 2017!

Obrázek epizody #32 PŘÍSNÁ vs VOLNÁ VÝCHOVA, PUNK vs PRAVIDLA + Kunčický kravál 2017!

Poslechněte si podcast

14. 8. 2017

22 min

O epizodě podcastu

Přísná výchova a fyzické tresty sice fungují, ale má to významná negativa. Agresivita a více zlobení, potlačená sebemotivace kvůli neustálemu stresu z komandování a příkazů... Dítě má potlačené sebevědomí a trpí vynucenou poslušností. Dalším nešvarem je braní dětí do restaurací - k tomu se také vyjadřuju. V restauracích je vyžadováno nějaké chování a etiketa, ale to prostě malé děti neumí a pokud je jim to nuceno, tak zlobí, křičí a brečí. Toto všechno jsem si sesumíroval při cestě do rodného města, kde jsem pobyl s rodinou, od které jsem si vyslechl (zbytečnou) kritiku na naší výchovu :). No a také zašel na super fesťák Kunčický kravál :) HUDBA Broke For Free - Our Ego @FMA

Přísná výchova a fyzické tresty sice fungují, ale má to významná negativa. Agresivita a více zlobení, potlačená sebemotivace kvůli neustálemu stresu z komandování a příkazů... Dítě má potlačené sebevědomí a trpí vynucenou poslušností.

Dalším nešvarem je braní dětí do restaurací - k tomu se také vyjadřuju. V restauracích je vyžadováno nějaké chování a etiketa, ale to prostě malé děti neumí a pokud je jim to nuceno, tak zlobí, křičí a brečí.

Toto všechno jsem si sesumíroval při cestě do rodného města, kde jsem pobyl s rodinou, od které jsem si vyslechl (zbytečnou) kritiku na naší výchovu :). No a také zašel na super fesťák Kunčický kravál :)

HUDBA

Broke For Free - Our Ego @FMA

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.