Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #23 Poděkování a pokec za 100 ODBĚRATELŮ - moje plány a další ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ

#23 Poděkování a pokec za 100 ODBĚRATELŮ - moje plány a další ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ

Obrázek epizody #23 Poděkování a pokec za 100 ODBĚRATELŮ - moje plány a další ŠOKUJÍCÍ ODHALENÍ

Poslechněte si podcast

12. 7. 2017

16 min

O epizodě podcastu

SPECIÁL! Jako každý youtuber musím natočit speciálek za 100 odběratelů, no ne? Ale kecám - shodou okolností jsem měl interně nastaven svůj první cíl na těch 100 a k příležitosti splnění jsem natočil toto speciální a šokující video. DÍKY VŠEM ZA PODPORU, ODBĚR, LAJKY, KOMENTÁŘE a semtam i to SDÍLENÍ ;)

SPECIÁL! Jako každý youtuber musím natočit speciálek za 100 odběratelů, no ne? Ale kecám - shodou okolností jsem měl interně nastaven svůj první cíl na těch 100 a k příležitosti splnění jsem natočil toto speciální a šokující video.

DÍKY VŠEM ZA PODPORU, ODBĚR, LAJKY, KOMENTÁŘE a semtam i to SDÍLENÍ ;)

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.