Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #211 NÁVOD NA SUPER VÁNOCE aneb už mi NEVADÍ! Děti, dárky, stromek, cukroví, vegan večeře a Ježíšek

#211 NÁVOD NA SUPER VÁNOCE aneb už mi NEVADÍ! Děti, dárky, stromek, cukroví, vegan večeře a Ježíšek

Obrázek epizody #211 NÁVOD NA SUPER VÁNOCE aneb už mi NEVADÍ! Děti, dárky, stromek, cukroví, vegan večeře a Ježíšek

Poslechněte si podcast

5. 1. 2024

9 min

O epizodě podcastu

Nikdy jsem neměl rád svátky, včetně Vánoc. Ale teď s rodinou si je umím užít. Inspirujte se! Jak na klidné a spokojené Vánoce u morouse, jako jsem já? Stačí to nehrotit. Cukroví, výzdoba, vánoční písničky, veganská večeře, dárky, Ježíšek. To vše se dá řešit bez stresu. Tento rok (2023) to vyšlo fajnově.

Nikdy jsem neměl rád svátky, včetně Vánoc. Ale teď s rodinou si je umím užít. Inspirujte se!

Jak na klidné a spokojené Vánoce u morouse, jako jsem já? Stačí to nehrotit. Cukroví, výzdoba, vánoční písničky, veganská večeře, dárky, Ježíšek. To vše se dá řešit bez stresu. Tento rok (2023) to vyšlo fajnově.

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.