Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #207 KAPESNÉ, PLATEBNÍ KARTA, SPOŘENÍ, ÚROKY aneb jak učit děti o penězích - finanční gramotnost!

#207 KAPESNÉ, PLATEBNÍ KARTA, SPOŘENÍ, ÚROKY aneb jak učit děti o penězích - finanční gramotnost!

Obrázek epizody #207 KAPESNÉ, PLATEBNÍ KARTA, SPOŘENÍ, ÚROKY aneb jak učit děti o penězích - finanční gramotnost!

Poslechněte si podcast

17. 11. 2023

14 min

O epizodě podcastu

Náš devítiletý syn dostává kapesné. Podle mě je to nejlepší způsob jak trénovat finanční gramotnost a ve videu vám vysvětlím proč! Nelíbí se mi placení za domácí práce a ani opakované vyjednávání o nákupech. Pravidelné platby dávají systém a samostatnost. Samozřejmě bez hotovosti, s vlastním bankovním účtem a platební kartou. Prcek už začíná chápat hodnotu věcí nebo spoření. A zasvětil jsem ho i do úvěrů a úroků :).

Náš devítiletý syn dostává kapesné. Podle mě je to nejlepší způsob jak trénovat finanční gramotnost a ve videu vám vysvětlím proč!

Nelíbí se mi placení za domácí práce a ani opakované vyjednávání o nákupech. Pravidelné platby dávají systém a samostatnost. Samozřejmě bez hotovosti, s vlastním bankovním účtem a platební kartou. Prcek už začíná chápat hodnotu věcí nebo spoření. A zasvětil jsem ho i do úvěrů a úroků :).

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.