Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #194 Nejen mých TOP 10 CZ PODCASTŮ aneb kde beru čas to všechno poslouchat?!?

#194 Nejen mých TOP 10 CZ PODCASTŮ aneb kde beru čas to všechno poslouchat?!?

Obrázek epizody #194 Nejen mých TOP 10 CZ PODCASTŮ aneb kde beru čas to všechno poslouchat?!?

Poslechněte si podcast

2. 9. 2022

29 min

O epizodě podcastu

41 podcastů. Tolik jich sleduju a poslouchám. Řeknu vám svých TOP 10,  ale doporučím i mnoho dalších. Politika, společnost, filozofie,  popkultura - to jsou moje témata. TOP 10     • Radio Zeitung     • Přepište dějiny     • Kecy & politika     • Vlevo dole     • Stopáž     • Kolaps     • Kvóty     • Redneck     • Hovory z kabinetu     • Patrickův Podcast Denní obsah     • 5:59     • Vinohradská 12     • Studio N     • Dvacet minut Radiožurnálu     • Ranní brífink Aktuální dění     • Topol Show     • Deník Poslankyně     • Byznys & Politika     • Týdeník Respekt     • Bruselské chlebíčky Vyloženě rozhovory     • PoliTalk     • Prostor X     • Background ČT24     • Hlas Heroine     • Ptám se já     • Mlčení zabíjí     • Interview Plus     • Osobnost Plus     • Recast     • Khanall     • Neřízená střela "Ostatní"     • Škrty     • Poslouchat.digital     • Dobrovský & Šídlo     • Vyhonit ďábla     • Filisofický podcast     • Krypto Insider     • Trafika     • Outsider     • Pirátské podcasty     • Pavel Fischer Co jsem zkusil     • PBN     • Modrák & friends     • Mrzení     • Koulí podcast

41 podcastů. Tolik jich sleduju a poslouchám. Řeknu vám svých TOP 10,  ale doporučím i mnoho dalších. Politika, společnost, filozofie,  popkultura - to jsou moje témata.

TOP 10     • Radio Zeitung     • Přepište dějiny     • Kecy & politika     • Vlevo dole     • Stopáž     • Kolaps     • Kvóty     • Redneck     • Hovory z kabinetu     • Patrickův Podcast

Denní obsah     • 5:59     • Vinohradská 12     • Studio N     • Dvacet minut Radiožurnálu     • Ranní brífink

Aktuální dění     • Topol Show     • Deník Poslankyně     • Byznys & Politika     • Týdeník Respekt     • Bruselské chlebíčky

Vyloženě rozhovory     • PoliTalk     • Prostor X     • Background ČT24     • Hlas Heroine     • Ptám se já     • Mlčení zabíjí     • Interview Plus     • Osobnost Plus     • Recast     • Khanall     • Neřízená střela

"Ostatní"     • Škrty     • Poslouchat.digital     • Dobrovský & Šídlo     • Vyhonit ďábla     • Filisofický podcast     • Krypto Insider     • Trafika     • Outsider     • Pirátské podcasty     • Pavel Fischer

Co jsem zkusil     • PBN     • Modrák & friends     • Mrzení     • Koulí podcast

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.