Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #192 TOP 4 VĚCI KTERÉ MĚ FAKT ŠTVOU! Tohle fakt nezrelativizuju, to nejde...

#192 TOP 4 VĚCI KTERÉ MĚ FAKT ŠTVOU! Tohle fakt nezrelativizuju, to nejde...

Obrázek epizody #192 TOP 4 VĚCI KTERÉ MĚ FAKT ŠTVOU! Tohle fakt nezrelativizuju, to nejde...

Poslechněte si podcast

19. 8. 2022

17 min

O epizodě podcastu

Kdo mě zná tak ví, že dokážu zrelativizovat cokoliv. Obhájím cokoliv,  chápu druhou stranu, jsem nad věcí. Ale tyhle čtyři věci jsou výjimka.  Vytáčí mě kdykoliv, kdy se s nimi ZASE potkám. Jen když to teď píšu, tak  už se zas vytáčím :). Nicméně vzal jsem to zeširoka. Jsou totiž i věci, které bych na seznam  přidal skoro taky, ale nakonec jsem je dokázal relativizovat. Politika,  body positivity, sociální sítě... Tohle všechno vás může štvát, ale  nemělo by. Nechybí ani filozofický závěr aneb jak si Bojovník vybírá to,  čím se nechá vytočit.

Kdo mě zná tak ví, že dokážu zrelativizovat cokoliv. Obhájím cokoliv,  chápu druhou stranu, jsem nad věcí. Ale tyhle čtyři věci jsou výjimka.  Vytáčí mě kdykoliv, kdy se s nimi ZASE potkám. Jen když to teď píšu, tak  už se zas vytáčím :).

Nicméně vzal jsem to zeširoka. Jsou totiž i věci, které bych na seznam  přidal skoro taky, ale nakonec jsem je dokázal relativizovat. Politika,  body positivity, sociální sítě... Tohle všechno vás může štvát, ale  nemělo by. Nechybí ani filozofický závěr aneb jak si Bojovník vybírá to,  čím se nechá vytočit.

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.