Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #185 Neziskovka Život dětem VYDÍRÁ RODIČE?!? Sbírka na základní škole (první třída) není OK...

#185 Neziskovka Život dětem VYDÍRÁ RODIČE?!? Sbírka na základní škole (první třída) není OK...

Obrázek epizody #185 Neziskovka Život dětem VYDÍRÁ RODIČE?!? Sbírka na základní škole (první třída) není OK...

Poslechněte si podcast

16. 11. 2021

11 min

O epizodě podcastu

Nadace Život dětem dělá super práci, opravdu pomáhá. Ale některé jejich metody jdou podle mě za čáru. Akce Srdce dětem v Lidlu se dá ustát, člověk odmítne. Ale vybírat peníze v první třídě a nechat děti doma prosit o peníze? To už zavání citovým vydíráním... Já sám sbírky podporuju, ale vyberu si sám, děkuju.

Nadace Život dětem dělá super práci, opravdu pomáhá. Ale některé jejich metody jdou podle mě za čáru. Akce Srdce dětem v Lidlu se dá ustát, člověk odmítne. Ale vybírat peníze v první třídě a nechat děti doma prosit o peníze? To už zavání citovým vydíráním... Já sám sbírky podporuju, ale vyberu si sám, děkuju.

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.