Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #166 PROČ NETOČÍM aneb POKEC V AUTĚ: děti, vegan ve školce, lepek, Nintendo Switch, Kindle a žádný Xaver

#166 PROČ NETOČÍM aneb POKEC V AUTĚ: děti, vegan ve školce, lepek, Nintendo Switch, Kindle a žádný Xaver

Obrázek epizody #166 PROČ NETOČÍM aneb POKEC V AUTĚ: děti, vegan ve školce, lepek, Nintendo Switch, Kindle a žádný Xaver

Poslechněte si podcast

1. 8. 2020

23 min

O epizodě podcastu

Spontánně natočený pokec v autě, při cestě do práce. Řeším proč netočím a co se děje v mém životě. Dětem se mění režim spaní, veganství ve školce dostalo za uši, dostali jsme výsledky krevního rozboru našeho vegan syna. Taky hodně hraju na Nintendo Switch (hru Dead Cells), koupil jsem si nový Kindle (a čtu tam Respekt :)) a přemýšlím, která témata jsem kvůli své pauze musel vynechat.

Spontánně natočený pokec v autě, při cestě do práce. Řeším proč netočím a co se děje v mém životě. Dětem se mění režim spaní, veganství ve školce dostalo za uši, dostali jsme výsledky krevního rozboru našeho vegan syna. Taky hodně hraju na Nintendo Switch (hru Dead Cells), koupil jsem si nový Kindle (a čtu tam Respekt :)) a přemýšlím, která témata jsem kvůli své pauze musel vynechat.

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.