Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #137 JSEM PRO? ČLÁNEK 11 A 13 SCHVÁLEN! Cenzura VS kradený obsah, ideály a přehnané strašení

#137 JSEM PRO? ČLÁNEK 11 A 13 SCHVÁLEN! Cenzura VS kradený obsah, ideály a přehnané strašení

Obrázek epizody #137 JSEM PRO? ČLÁNEK 11 A 13 SCHVÁLEN! Cenzura VS kradený obsah, ideály a přehnané strašení

Poslechněte si podcast

26. 3. 2019

22 min

O epizodě podcastu

Schválené články 11 a 13: Kovy, Duklock, PewDiePie, Zlý Zajo, Piráti, Wikipedia, Google, Facebook, Ulož.to - tihle a mnozí další bojovali proti nové směrnici EU. Cenzura internetu? Černý den? Zkáza malých služeb? Vzestup konspiračních webů? Obav je hodně a otázek ještě víc. I přesto spíš článek 11 a 13 podporuju. Vadí mi nepodložené strašení a vnímám smysl změn. Internet už je jinde než ve svých počátcích a reguluje se na více úrovních. Možná jednou budeme rádi za to, jak to EU nastavuje. GDPR taky není jenom zlo...

Schválené články 11 a 13: Kovy, Duklock, PewDiePie, Zlý Zajo, Piráti, Wikipedia, Google, Facebook, Ulož.to - tihle a mnozí další bojovali proti nové směrnici EU. Cenzura internetu? Černý den? Zkáza malých služeb? Vzestup konspiračních webů? Obav je hodně a otázek ještě víc. I přesto spíš článek 11 a 13 podporuju. Vadí mi nepodložené strašení a vnímám smysl změn. Internet už je jinde než ve svých počátcích a reguluje se na více úrovních. Možná jednou budeme rádi za to, jak to EU nastavuje. GDPR taky není jenom zlo...

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.