Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #135 3x Autenticita: ČAPUTOVÁ, JÁ a SOUMRAK DEZINFORMACÍ a FAKE NEWS [cartalk #19]

#135 3x Autenticita: ČAPUTOVÁ, JÁ a SOUMRAK DEZINFORMACÍ a FAKE NEWS [cartalk #19]

Obrázek epizody #135 3x Autenticita: ČAPUTOVÁ, JÁ a SOUMRAK DEZINFORMACÍ a FAKE NEWS [cartalk #19]

Poslechněte si podcast

11. 3. 2019

17 min

O epizodě podcastu

Budoucí prezidentkou Slovenska bude možná Zuzana Čaputová - autentický posel soucitu, dobra a naděje. Vítězí volby 2019 svou upřímností a skutečným příběhem. To je ukázka toho, jak propaganda (zase Soros...), dezinformace a fake news kulhají a ztrácejí boj s autentičností. Politici jako Kiska, Bartoš nebo Zdechovský působí podobně. Nejsou panáci, ale jsou skuteční. Skutečná a autentická je i moje sluníčkovost a naivita - ikdyž to někomu nemusí vonět ;) RESPEKT: Reportáž o Čaputové a volbách na Slovensku https://www.respekt.cz/tydenik/2019/11/zazrak-pod-tatrami #cartalk

Budoucí prezidentkou Slovenska bude možná Zuzana Čaputová - autentický posel soucitu, dobra a naděje. Vítězí volby 2019 svou upřímností a skutečným příběhem. To je ukázka toho, jak propaganda (zase Soros...), dezinformace a fake news kulhají a ztrácejí boj s autentičností. Politici jako Kiska, Bartoš nebo Zdechovský působí podobně. Nejsou panáci, ale jsou skuteční. Skutečná a autentická je i moje sluníčkovost a naivita - ikdyž to někomu nemusí vonět ;)

RESPEKT: Reportáž o Čaputové a volbách na Slovensku

https://www.respekt.cz/tydenik/2019/11/zazrak-pod-tatrami

#cartalk

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.