Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #104 JISTĚ PANE MINISTŘE & HVĚZDNÁ PĚCHOTA - Recenze na audiobook

#104 JISTĚ PANE MINISTŘE & HVĚZDNÁ PĚCHOTA - Recenze na audiobook

Obrázek epizody #104 JISTĚ PANE MINISTŘE & HVĚZDNÁ PĚCHOTA - Recenze na audiobook

Poslechněte si podcast

13. 5. 2018

15 min

O epizodě podcastu

Dodávám slíbenou dvourecenzi na audiobooky, které jsem si pořídil do auta. Po cestách do práce nebo na pracovní cesty je to super náhrada za nedostatek času na čtení! Jistě pane ministře jsem zvolil jako alternativu k seriálu. Hvězdná pěchota je zase kniha, kterou jsem už delší dobu plánoval. Jak jsem byl (ne)spokojen? To se dozvíte :) AUDIOBOOKy MÁM ODSUD: www.audioteka.cz

Dodávám slíbenou dvourecenzi na audiobooky, které jsem si pořídil do auta. Po cestách do práce nebo na pracovní cesty je to super náhrada za nedostatek času na čtení! Jistě pane ministře jsem zvolil jako alternativu k seriálu. Hvězdná pěchota je zase kniha, kterou jsem už delší dobu plánoval. Jak jsem byl (ne)spokojen? To se dozvíte :)

AUDIOBOOKy MÁM ODSUD:

www.audioteka.cz

Popis podcastu

Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.