Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Autobus Karosa C734.20 (Drobeček) zkouška audiotechniky

Autobus Karosa C734.20 (Drobeček) zkouška audiotechniky

Obrázek epizody Autobus Karosa C734.20 (Drobeček) zkouška audiotechniky

Poslechněte si podcast

7. 5. 2025

14 min

Někdy to tak prostě je. Máte nějakou představu, zdánlivě to vypadá, že to i funguje, pak přijdete domů a zjistíte, že je to v kelu. Z celého odpoledne si tak beru jedno velké poučení. Za každou cenu nahrávat ve stereo a do mono v případě potřeby převádět až doma. Proč se mikrofon číslo dva nezaznamenal je mi záhadou, kdyby šlo o propojení klasickým xlr kabelem, tak možná pochopím, že mono se bere jen z jednoho xlr, ale tohle bylo propojené jedním 3,5 mm jackem ze záznamníku do přijímače, který přijímal signál ze dvou vysílaček, jen jsem v záznamovém zařízení namísto Mp3 320 zvolil nekomprimovaný Wav, což by nemělo mít absolutně žádný vliv, ale evidentně má a bohužel na to absolutně nereflektuje náslech, což je na pořádně velké houby. A to jsem si to chtěl ulehčit a za každou cenu se vyhnout postprodukci :-) no nic, příště zkusím ještě vzít nahrávací zařízení záložní. Tam se sice postprodukci nevyhnu z jiných důvodů (zejména hlasitost a záznam ve kvalitě 32-bit wave float), ale třeba alespoň to zaznamenávání bude fungovat korektně...

Popis podcastu

Podcast jednoho nevidomého milovníka dopravy, který žije život na plný plyn.