Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #43 w/ GREY256

Poslechněte si podcast

29. 9. 2022

1 hod 2 min

O epizodě podcastu

Už potřetí ke mně do studia dorazil Grey! Co je u něj novýho, jak se vypořádal se zdravotníma problémama, jaký novinky chystá, jak dopadl beef s Psycho Rhymem a co se stane 11.11.?
Všechno probíráme v 43. epizodě podcastu Spotlight!

V Patreon bonusu jsem si připravil pár Greyovejch (malinko nasranejch) tweetů, které rozebíráme!

PODPOŘ MĚ NA PATREONU AŤ MŮŽU TVOŘIT DÁL! (nebo mi tu dej aspoň odběr a like na video, ať tu trošku zničíme ty algoritmy...)

Už potřetí ke mně do studia dorazil Grey! Co je u něj novýho, jak se vypořádal se zdravotníma problémama, jaký novinky chystá, jak dopadl beef s Psycho Rhymem a co se stane 11.11.?Všechno probíráme v 43. epizodě podcastu Spotlight! V Patreon bonusu jsem si připravil pár Greyovejch (malinko nasranejch) tweetů, které rozebíráme!PODPOŘ MĚ NA PATREONU AŤ MŮŽU TVOŘIT DÁL! (nebo mi tu dej aspoň odběr a like na video, ať tu trošku zničíme ty algoritmy...)👉🏼 www.patreon.com/tonyflunkey

Popis podcastu

Jsem fotograf. Tohle je kecání s lidma kolem mě. Možná je znáte, možná ne. Sleduj mě na Instagramu a TikToku jako @tonyflunkey!