Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SAIRON - Zkusil jsem to od nuly a šlo to líp, dělám reklamu na stream... | SpawnCast #002

SAIRON - Zkusil jsem to od nuly a šlo to líp, dělám reklamu na stream... | SpawnCast #002

Obrázek epizody SAIRON - Zkusil jsem to od nuly a šlo to líp, dělám reklamu na stream... | SpawnCast #002

Poslechněte si podcast

Dnes

30 min

SpawnCast je podcast, kde se Minecraft střetává s realitou. Sledujte Dragonala a Matese u mikrofonu i v kostičkovaném světě. Omlouváme se za případné lagy a chyby v epizodě.

Popis podcastu

Vítejte u SpawnCastu , podcastu, kde se nezastavíme jen u těžení bloků! Dragonal a Mates vás každý týden zvou k mikrofonu, aby společně probrali vše, co hýbe světem gamingu, technologií i každodenního života.

Co vás v každém díle čeká?

• Zajímaví hosté: Zveme si lidi, kteří mají co říct – od hráčů a tvůrců až po zajímavé osobnosti mimo gamingovou bublinu.

• Herní novinky: Sledujeme to nejdůležitější ze světa Minecraftu i obecných novinek, abyste byli vždy v obraze.

• Debaty bez scénáře: Žádné strojené řeči, jen dva kámoši, kteří chtějí budovat komunitu a sdílet své zážitky.

Posaďte se, nasaďte sluchátka a pojďte s námi odspawnout pořádnou dávku zábavy. Nezapomeňte odebírat, ať vám neuteče žádný další díl!