Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 232: Jan Jirovský: Vést pobočku je pro supermana. A já jsem obyčejný člověk, sám bych tak do toho jít nemohl

232: Jan Jirovský: Vést pobočku je pro supermana. A já jsem obyčejný člověk, sám bych tak do toho jít nemohl

Obrázek epizody 232: Jan Jirovský: Vést pobočku je pro supermana. A já jsem obyčejný člověk, sám bych tak do toho jít nemohl

Poslechněte si podcast

12. 11. 2021

23 min

O epizodě podcastu

Jak vzpomíná na své začátky? Jak rychle se umí rozhodovat? Proč si vybral obor financí? Co pro něj bylo nejtěžší? Co rozhodlo o tom, že to celé vydržel? Setkával se s negativními ohlasy? Kdy se zrodil nápad zbudovat pobočku? Jak zvládá svůj time management? Jakou má dlouhodobou vizi?
Jak vzpomíná na své začátky? Jak rychle se umí rozhodovat? Proč si vybral obor financí? Co pro něj bylo nejtěžší? Co rozhodlo o tom, že to celé vydržel? Setkával se s negativními ohlasy? Kdy se zrodil nápad zbudovat pobočku? Jak zvládá svůj time management? Jakou má dlouhodobou vizi?

Popis podcastu

Slovo má je podcast o inspiraci. Každý týden si Petr Schwank zve na rozhovor přední české osobnosti z byznysu i veřejného života a probírá s nimi jejich cestu. Častokrát zazní příběhy, které jinde neuslyšíte. Součástí podcastu jsou i segmenty a hry s hosty a samozřejmě do podoby pořadu významně promlouváte i vy, naši posluchači. Máte na hosty otázku? Položte ji na webu slovo-ma.cz. Nechte se inspirovat a příjemný poslech!