225. O předsudcích, studu, komunikaci i lhaní s Timem
O epizodě podcastu
Tim Kožuchov je mistr České republiky v akademické debatě. Umí v klidu debatovat i s lidmi, které bych já osobně po minutě poslala do patřičných míst. Má nejen trpělivost, ale hlavně potřebné komunikační dovednosti, o které se s námi podělil. V téhle epizodě jsme se nedrželi zpátky, hovor plynul rekordně dlouho a bylo to tak skvělý, že nebyla chuť končit. Probrali jsme nejen předsudky, ale i co se s námi děje, když lžeme. Proč se bojíme říkat pravdu, čeho se bojí Tim a nakonec i to, že zrovna to mě osobně spíš vzrušuje:)
Tim Kožuchov je mistr České republiky v akademické debatě. Umí v klidu debatovat i s lidmi, které bych já osobně po minutě poslala do patřičných míst. Má nejen trpělivost, ale hlavně potřebné komunikační dovednosti, o které se s námi podělil. V téhle epizodě jsme se nedrželi zpátky, hovor plynul rekordně dlouho a bylo to tak skvělý, že nebyla chuť končit. Probrali jsme nejen předsudky, ale i co se s námi děje, když lžeme. Proč se bojíme říkat pravdu, čeho se bojí Tim a nakonec i to, že zrovna to mě osobně spíš vzrušuje :)
Postprodukce: Ondřej Markus Zeman