Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sopka - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Sopka - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody O stavbě živé pyramidy - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

O stavbě živé pyramidy - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Putování za švestkovou vůní (Heart Of The Country) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Putování za švestkovou vůní (Heart Of The Country) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Jak uspokojit i náročného diváka - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Jak uspokojit i náročného diváka - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Proč právě já (Rose Garden) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Proč právě já (Rose Garden) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Dětské okénko - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Dětské okénko - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Ukolébavka pana Balcara - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Ukolébavka pana Balcara - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Krajem já šel (I am, I Said) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Krajem já šel (I am, I Said) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Jak jsem se učil plavat (povídka) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Jak jsem se učil plavat (povídka) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Svatební průvod (Does Your Chewing Gum Lose It's Flavour) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Svatební průvod (Does Your Chewing Gum Lose It's Flavour) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Plný pytel problémů Šimka a Grossmanna - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Plný pytel problémů Šimka a Grossmanna - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Strýček Albert (Uncle Albert) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Strýček Albert (Uncle Albert) - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Rozloučení - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Rozloučení - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021

Obrázek epizody Rosetta - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

Rosetta - Hop dva tři III. Poslední vystoupení Jiřího Grossmanna

17. 9. 2021