Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #012 Sestrička online Katka Reptová pro Sestry v akci

#012 Sestrička online Katka Reptová pro Sestry v akci

Obrázek epizody #012 Sestrička online Katka Reptová pro Sestry v akci

Poslechněte si podcast

23. 9. 2023

48 min

O epizodě podcastu

V tomto dílu podcastu Sestry v akci jsem přivítala zdravotní sestru ze Slovenska Katku Reptovou. Katka je zdravotní sestrou s mezinárodní zkušeností a také zakladatelkou projektu Sestrickaonline.

V epizodě také probereme:

• Proč se rozhodla spustit projekt Sestricka online?
  • V čem jí prospěla pracovní zkušenost ze Saúdské Arábie?
  • Odkud čerpá informace pro svůj projekt a jak jí v tom pomáhá znalost zdravotnické angličtiny?
  • Má adoptovanou dceru-co celý proces obnáší?
  • V čem je výchova adoptovaného dítěte jiná?
  • Jaké má plány do budoucna?

Tento podcast vznikl jako součást projektu Angličtina pro sestry:

Pro informace o nových epizodách podcastu můžete sledovat web janahrncirikova.cz , Instagram nebo Facebook

V tomto dílu podcastu Sestry v akci jsem přivítala zdravotní sestru ze Slovenska Katku Reptovou. Katka je zdravotní sestrou s mezinárodní zkušeností a také zakladatelkou projektu Sestrickaonline.

V epizodě také probereme:

• Proč se rozhodla spustit projekt Sestricka online?
  • V čem jí prospěla pracovní zkušenost ze Saúdské Arábie?
  • Odkud čerpá informace pro svůj projekt a jak jí v tom pomáhá znalost zdravotnické angličtiny?
  • Má adoptovanou dceru-co celý proces obnáší?
  • V čem je výchova adoptovaného dítěte jiná?
  • Jaké má plány do budoucna?

Tento podcast vznikl jako součást projektu Angličtina pro sestry:

Pro informace o nových epizodách podcastu můžete sledovat web janahrncirikova.cz , Instagram nebo Facebook

Popis podcastu

Poslechněte si příběhy českých zdravotníků pracujících v různých koutech světa. Pojďme společně zjišťovat, jaké byly jejich cesty k mezinárodní kariéře v ošetřovatelství. Ale podívejme se také na to, co jim práce v zahraničí dala a vzala. A mnoho dalšího! Sestry v akci se budou zaměřovat hlavně na multikulturní ošetřovatelství, ale také jazykové vzdělávání sester. Pokud mi však přijde jednou za čas do cesty něco mimořádně zajímavého pro naši komunitu, ráda poskytnu prostor. Podcastem provází Jana Hrnčiříková. Na IG mě najdete pod @anglictina.pro.sestry, web: janahrncirikova.cz