Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody # 011 Bonusový díl s Břicháčem Tomem na míru zdravotníkům :-)

# 011 Bonusový díl s Břicháčem Tomem na míru zdravotníkům :-)

Obrázek epizody # 011 Bonusový díl s Břicháčem Tomem na míru zdravotníkům :-)

Poslechněte si podcast

23. 7. 2023

1 hod 7 min

Bonusový díl podcastu Sestry v akci, ve kterém jsem přivítala Tomáše Kosačíka alias Břicháče Toma.

Tomáš je známý hlavně díky sérii kuchařek, se kterými hubnuly desetitisíce lidí.

Dnešní bonusová epizoda je věnována přímo zdravotníkům a probereme například:

• Proč vůbec s kuchařkami začal?
  • Co mu Břicháč Tom do života přinesl a jaké výzvy ho v průběhu let čekaly?
  • Tipy a triky, jak se stravovat na nočních směnách a jak zachovat pravidelnost?
  • Co stres a hubnutí?
  • Jaký má vztah k sociálním sítím?
  • Co chystá do budoucna?

Samozřejmě bude i trocha toho bulvárku :-).

Jsem ráda, že si Tomáš udělal čas, rozhovor mě hodně bavil.

Tento podcast vznikl jako součást projektu Angličtina pro sestry:

Pro informace o nových epizodách podcastu můžete sledovat web janahrncirikova.cz , Instagram nebo Facebook

Popis podcastu

Poslechněte si příběhy českých zdravotníků pracujících v různých koutech světa. Pojďme společně zjišťovat, jaké byly jejich cesty k mezinárodní kariéře v ošetřovatelství. Ale podívejme se také na to, co jim práce v zahraničí dala a vzala. A mnoho dalšího! Sestry v akci se budou zaměřovat hlavně na multikulturní ošetřovatelství, ale také jazykové vzdělávání sester. Pokud mi však přijde jednou za čas do cesty něco mimořádně zajímavého pro naši komunitu, ráda poskytnu prostor. Podcastem provází Jana Hrnčiříková. Na IG mě najdete pod @anglictina.pro.sestry, web: janahrncirikova.cz