Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody # 001 Úvodní díl s Janou Hrnčiříkovou, autorkou podcastu Sestry v akci a projektu Angličtiny pro sestry

# 001 Úvodní díl s Janou Hrnčiříkovou, autorkou podcastu Sestry v akci a projektu Angličtiny pro sestry

Obrázek epizody # 001 Úvodní díl s Janou Hrnčiříkovou, autorkou podcastu Sestry v akci a projektu Angličtiny pro sestry

Poslechněte si podcast

10. 9. 2022

27 min

V úvodním díle podcastu Sestry v akci se dozvíte kdo jsem já, Jana Hrnčiříková a jak se to celé stalo, že jsem spustila projekt Angličtina pro sestry a následně také tento podcast.

Dozvíte se, jaká byla má cesta k multikulturnímu ošetřovatelství, britskému vzdělání a co mi to do mého života přineslo. Doufám, že tento podcast bude přinášet inspiraci zdravotním sestrám, které se chystají do zahraničí nebo všem, koho toto téma zajímá. Již v tuto chvíli mám pro vás připravené skvělé hosty a opravdu je na co se těšit.

Najdete mě na webu , Facebooku a Instagramu .

Popis podcastu

Poslechněte si příběhy českých zdravotníků pracujících v různých koutech světa. Pojďme společně zjišťovat, jaké byly jejich cesty k mezinárodní kariéře v ošetřovatelství. Ale podívejme se také na to, co jim práce v zahraničí dala a vzala. A mnoho dalšího! Sestry v akci se budou zaměřovat hlavně na multikulturní ošetřovatelství, ale také jazykové vzdělávání sester. Pokud mi však přijde jednou za čas do cesty něco mimořádně zajímavého pro naši komunitu, ráda poskytnu prostor. Podcastem provází Jana Hrnčiříková. Na IG mě najdete pod @anglictina.pro.sestry, web: janahrncirikova.cz