Podcast Seriály 101

Točna
Podcast, který se točí kolem všeho a všech ve světě MHD. Místo, kde se křižují příběhy a zajímavé pohledy na veřejnou dopravu. Moderátoři Kateřina Boušková a Slavoj Dolejš přivádějí ke stolu inspirativní hosty, kteří mají co říct nejen o MHD. Nastupte s námi a objevte s…
14 epizod
5 odběratelů

Českem bleskem
O zajímavých koutech naší republiky Všechny díly podcastu Českem bleskem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
49 epizod
1 odběratel

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
27 epizod
11 odběratelů

Proč je to bestseller
Knižní podcast a tvůrčí dílna. Co je na úspěšných knihách dobré? Jak se tohle může prodávat? A co se můžeme z psaní bestselleristů naučit? Já jsem Luky a tohle je PJTBpodcast, kde rozebírám aktuální knižní hity a píšu povídky ve stylu daných autorů. Přidejte se ke mně!
47 epizod
2 odběratelé

Sedm hodin na východ
Povídání o všehochuti korejských zajímavostí, o kterých jsem se dozvěděla jak náhodou, tak systematickým připravováním se na práci do školy. A tak, aby to nepřišlo v niveč, tento pokojíkový podcast slouží jako jejich malý domov. Respektive místo, kde se na českém intern…
69 epizod
15 odběratelů

Forbes Byznys
Hledáte Funny Money, Život je bohatý, Life nebo Jak být lepší? Nově jsou samostatnými pořady. Jednoduše je vyhledejte ve své oblíbené podcastové aplikaci!
908 epizod
563 odběratelů

Football Club podcasty
Povídání o společenských souvislostech nejpopulárnějšího sportu planety. Začínáme tam, kde ostatní končí! Pestrá paleta hostů a témat. Neřešíme pěnu dní, rozebíráme klíčové trendy, vyprávíme zapomenuté příběhy, přinášíme důležité perspektivy fotbalu jako celosvětového f…
116 epizod
20 odběratelů

Nachtfahrer
Ahoj, vítejte u našeho podcastu Nachtfahrer, kde za mikrofon usedá legenda internetu Hanz Mrdke a Vilas pan továrník z Lucky Alvin. Pouštíme se do světa automobilů s humorem a nadsázkou. Nejsme odborníci ani novináři, ale naše láska k autům nás pod plným plynem kupředu…
61 epizod
30 odběratelů

Radio Peloton
Radio Peloton je podcast, ve kterém se Teodor Kováč ptá lidí na věci.
74 epizod
2 odběratelé

PŘÍMO Z KABINY
Bývalý gólman, dneska trenér, Domino Rodinger, a.k.a. Bratinger, pyšníci se titulem s bratislavským Slovanem a Viktor Freisinger, bývalý hráč AC Sparta Praha, mládežnický reprezentant, dnes strůjce taktických rozborů Piera v Canal+ Sport a obrovský fanoušek Arsenalu. S…
144 epizod
154 odběratelů

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů

Táta talk
Dva tátové. Čtyři děti. Jeden podcast. Mudrování o rodičovství a o všem, co se nám v souvislosti s ním honí hlavou. Bez servítek.
54 epizod
0 odběratelů

Grafikasana
Grafikasana je podcast o grafickém designu, brandingu a podnikání. Sdílím, jak vypadá každodenní život designéra, jak si vybírám smysluplné projekty a proč nechci dělat věci, které mi nedávají smysl. Je to i pro negrafiky, kteří chtějí líp chápat vizuální svět a posunou…
10 epizod
0 odběratelů

Tátové a prachy
Tátové a prachy 🎙️💰 je podcast o financích a podnikání pro táty (a nejen je). Probíráme, jak chytře spravovat peníze, budovat byznys a najít rovnováhu mezi rodinou a kariérou. Žádné složité poučky – jen reálné zkušenosti, praktické tipy a otevřené rozhovory o penězích…
15 epizod
0 odběratelů

Kinky Guys Podcast
Protože slušných chlapců je všude dost... Explicitní brácha Gay Guys podcastu
91 epizod
14 odběratelů

BUDLive 1.budějovický podcast
1.budějovický podcast připravovaný redakcí čtvrtletního magazínu BUDLive. Zajímavosti, události, historie, nadčasové rozhovory. A v hlavní roli vždy Budějce! Co epizoda, to originální a zajímavé téma. Některé epizody najdete i v tištěném čtvrtletním magazínu BUDLive, da…
50 epizod
5 odběratelů

Zákulisí sociologie
Zákulisí sociologie, sociologický podcast o palčivých tématech s Martinem Buchtíkem a Klárou Zajíčkovou z výzkumné agentury STEM. Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!
62 epizod
166 odběratelů

Řada je na tobě
Podcast Řada je na tobě se zaměřuje na posílení tvojí schopnosti přijmout osobní růst a transformující sílu manifestace. V tomto podcastu se s tebou podělím o svou vlastní cestu k mému nejlepšímu já na které se stále nacházím a provedu tě praktickými nástroji, inspirují…
57 epizod
2 odběratelé

Strážce bohatství
Podcast Tomáše Jelínka o financích, nástupnictví a wealth managementu. Zaposlouchejte se do atraktivních příběhů současných českých rentiérů a sami zhodnoťte, nakolik je jejich cesta shodná s tou vaší. Jsou to totiž lidé jako jsme my všichni. Zvládli ale dosáhnout finan…
25 epizod
0 odběratelů

Klub psáčů
Bulíš u Forresta Gumpa? Neboj, nejsi cíťa, je to jen dobře napsaný. Podcast s českými psáči o psaní, pro psáče.
15 epizod
3 odběratelé

Já, introvert
Podcast od introvertů pro introverty 🎧 Vyvracíme mýty, sdílíme své zkušenosti a šíříme osvětu o introverzi, aby introverti lépe porozuměli sami sobě a naplno mohli využívat svých silných stránek. Instagram: https://www.instagram.com/ja_introvert/ Threads: https://www.…
12 epizod
6 odběratelů