Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody úzkosti, mindfulness + moje 101 tips

úzkosti, mindfulness + moje 101 tips

Obrázek epizody úzkosti, mindfulness + moje 101 tips

Poslechněte si podcast

22. 1. 2023

32 min

O epizodě podcastu

Rychlá seznamka: Je mi 25 let, jsem studentkou medicíny, absolventkou psychologie, djkou, ex-vlogerkou a foodblogerkou, sestrou, přítelkyní, dcerou, rakem (ve slunci), profesionálním hledačem second-hand kousků a entuziastickým multitaskingerem.
Kým však jsem, když všechny zmíněné role nechám stranou a zůstanu jen sama (se) sebou?
Téma úzkostí, se kterými jsem se minulý rok začala setkávat celkem intenzivně, v této epizodě probírám do větší hloubky. Zmiňuji i některé bio/psychologické souvislosti, které mi pomohly lépe uchopit, co se ve mně děje, když úzkost cítím. Zároveň sdílím svoje osobní tipy a takový 3krokový diy tutorial, který jsem se naučila následovat v situacích, kdy je toho na mě zkrátka moc.
Jo a mám nový tetování :D

Orientační body:
7:10 úzkost má pro každého jiný význam, ale základ je všude stejný
8:43 úzkosti a sebevědomí
11:56 mindfulness k lepšímu zvládání úzkostí
14:09 víra ve vlastní účinnost
16:25 úzkost jako kompas + spešl tip na podcast
19:15 můj 3krokový tutorial na úzkostné chvíle

Sledujte mě na instagramu
Poslechněte si, jak mixuju písničky a sledujte, kde se mnou budete moct tančit
Úvodní znělka by David Lindovsky
Cover photo by Tomáš Fiala
Cover art by Petr Menhart

je mi 26, žiju v Praze, kde studuju medicínu, pouštím lidem písničky, píšu (si), objevuju (se). a taky se ráda ptám, třeba sama sebe; člověk se občas dozví věci, na které by jinak nepřišel. Téma úzkostí, se kterými jsem se minulý rok začala setkávat celkem intenzivně, v této epizodě probírám do větší hloubky. Zmiňuji i některé bio/psychologické souvislosti, které mi pomohly lépe uchopit, co se ve mně děje, když úzkost cítím. Zároveň sdílím svoje osobní tipy a takový 3krokový diy tutorial, který jsem se naučila následovat v situacích, kdy je toho na mě zkrátka moc. Jo a mám nový tetování :D Orientační body: 7:10 úzkost má pro každého jiný význam, ale základ je všude stejný 8:43 úzkosti a sebevědomí 11:56 mindfulness k lepšímu zvládání úzkostí 14:09 víra ve vlastní účinnost 16:25 úzkost jako kompas + spešl tip na podcast 19:15 můj 3krokový tutorial na úzkostné chvíle Sledujte mě na instagramuPoslechněte si, jak mixuju písničky a sledujte, kde se mnou budete moct tančit Úvodní znělka by David Lindovsky Cover photo by Tomáš Fiala Cover art by Petr Menhart

Popis podcastu

vítám tě a posílám objetí. zasloužíš si ve svém životě to nejlepší, víš to? self nested; uvelebit se sám v sobě, najít v sobě místo a hnízdo, do kterého se můžeš kdykoliv a kdekoliv obrátit s vědomím, že tam budeš v bezpečí, s naprostým odpuštěním a pochopením. self-nested podcast je prostor, kde protkávám svůj svět vnější - životní styl a zdraví, medicína, psychologie, hudba, móda, wellness - a svět vnitřní, který se postupně učím poznávat, projevovat a upevňovat na cestě za svým autentickým já. instagram: @terezie_frujty