Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 9. Jak (ne)vypít knihu

9. Jak (ne)vypít knihu

Obrázek epizody 9. Jak (ne)vypít knihu

Poslechněte si podcast

28. 5. 2020

17 min

O epizodě podcastu

s Tomem Křemenákem, barmanem a editorem tekuté kuchařky

Je spisovatel každý, kdo něco napíše? A co takový barový spisovatel? Tomu asi nezbývá, než psát tekuté knihy – nebo ne? O tom, jak vás celostátní karanténa přinutí vrhnout se na dva roky odkládaný nápad, o rozdílu mezi kuchařkou pro každého a encyklopedií plnou (zbytečně) velkých myšlenek, a taky o neskutečné chuti sušenkového sirupu a obtížích při překládání slova “swizzle”, si budu povídat s Tomem, zasloužilým barmanem, který právě teď spadl oběma nohama do literatury.

S Tomem Křemenákem, barmanem a editorem tekuté kuchařky.

Je spisovatel každý, kdo něco napíše? A co takový barový spisovatel? Tomu asi nezbývá, než psát tekuté knihy – nebo ne? O tom, jak vás celostátní karanténa přinutí vrhnout se na dva roky odkládaný nápad, o rozdílu mezi kuchařkou pro každého a encyklopedií plnou (zbytečně) velkých myšlenek, a taky o neskutečné chuti sušenkového sirupu a obtížích při překládání slova “swizzle”, si budu povídat s Tomem, zasloužilým barmanem, který právě teď spadl oběma nohama do literatury.

Popis podcastu

Pojďme si to konečně přiznat: šéfové jsou zdaleka největší překážkou skvělé práce. Vím o čem mluvím, přes deset let totiž šéfuju kdečemu, ale zároveň jsem přesvědčenej, že to musí jít jinak. Chcete se mnou hledat nové šéfovství?