Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 6. Jak zkrotit (ne)přenosnou pohostinnost

6. Jak zkrotit (ne)přenosnou pohostinnost

Obrázek epizody 6. Jak zkrotit (ne)přenosnou pohostinnost

Poslechněte si podcast

28. 4. 2020

18 min

O epizodě podcastu

s Tomem Miškou, jedním ze služebně nejstarších Lidí z Baru a aktuálním šéfem barového e-krámku

Je pohostinnost jenom obor, kde se točí pivo a nosí jídlo, nebo je to spíš princip, který se dá aplikovat všude? A co třeba na dálku? Jak funguje servírování drinků v online prostředí, co nám vynucený dálkový provoz dal a vzal a o tom, že dělat věci nad rámec toho základního a očekávatelného můžeš vždycky, si povídáme s Tomem, šéfem, pro něhož je ze všeho nejdůležitější být prostě “slušný člověk”.

S Tomem Miškou, jedním ze služebně nejstarších Lidí z Baru a aktuálním šéfem barového e-krámku.

Je pohostinnost jenom obor, kde se točí pivo a nosí jídlo, nebo je to spíš princip, který se dá aplikovat všude? A co třeba na dálku? Jak funguje servírování drinků v online prostředí, co nám vynucený dálkový provoz dal a vzal a o tom, že dělat věci nad rámec toho základního a očekávatelného můžeš vždycky, si povídáme s Tomem, šéfem, pro něhož je ze všeho nejdůležitější být prostě “slušný člověk”.

Popis podcastu

Pojďme si to konečně přiznat: šéfové jsou zdaleka největší překážkou skvělé práce. Vím o čem mluvím, přes deset let totiž šéfuju kdečemu, ale zároveň jsem přesvědčenej, že to musí jít jinak. Chcete se mnou hledat nové šéfovství?