
13. Podporuje sedláky a vaří z lokálních potravin pod širým nebem. To je Hugo Hromas.

Michal Hugo Hromas pojal gastronomii specifickým způsobem, jídlo připravuje často na otevřeném ohni, roštu či v kotlíku a v rámci úspěšného projektu Nomadis catering chystá občerstvení a vaří na svatbách. Hugo si váží sedláků nejen z Asociace a má srdečný vztah k venkovu a krajině. Při vaření se snaží respektovat přírodu, ale i odborníky a používá lokální potraviny od drobnějších, zejména ekologických zemědělců. Ale proč nemá rád farmářské trhy? To a mnohem více se dozvíte ve velmi poutavém a místy zábavném povídání v další epizodě podcastu ASZ ČR Sedláků v éteru.
Popis podcastu
Pro přiblížení reality a každodenního života sedláků veřejnosti jsme se rozhodli vytvořit podcast Sedláci v éteru. Podcast jsme založili na rozhovorech se členy ASZ ČR a odborníky v oblasti zemědělství, životního prostředí potravinářství nebo gastronomie, jelikož oni mohou nejlépe zprostředkovat současnost sedlačení u nás.