Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiří Čepelák - Czech MXoN 2023 + MXGP Loket

Jiří Čepelák - Czech MXoN 2023 + MXGP Loket

Obrázek epizody Jiří Čepelák - Czech MXoN 2023 + MXGP Loket

Poslechněte si podcast

15. 6. 2023

1 hod 30 min

O epizodě podcastu

V tomto díle jsem měl velmi vzácného hosta. Česká legenda mx a zároveň manažer českého týmu na národy - JIŘÍ ČEPELÁK. Dlouho jsem nedělal tak super rozhovor, kde jsme se všichni dozvěděli velmi zajímavé informace. Hlavně Jiří nastínil divoké karty do Lokte a taky oznámil širší nominaci na MXON, které se pojede v říjnu ve Francii. Popsal podle čeho kluky vybírá a co hraje velkou roli v konečném rozhodování. Tohle si rozhodně nenech ujít a přeji příjemný poslech.

V tomto díle jsem měl velmi vzácného hosta. Česká legenda mx a zároveň manažer českého týmu na národy - JIŘÍ ČEPELÁK. Dlouho jsem nedělal tak super rozhovor, kde jsme se všichni dozvěděli velmi zajímavé informace. Hlavně Jiří nastínil divoké karty do Lokte a taky oznámil širší nominaci na MXON, které se pojede v říjnu ve Francii. Popsal podle čeho kluky vybírá a co hraje velkou roli v konečném rozhodování. Tohle si rozhodně nenech ujít a přeji příjemný poslech.

Popis podcastu

Podcast pro fanoušky motokrosu